Antreprenoriat

Cum să faci bani pe net? 2 Metode sigure să faci bani pe net

Bani pe internet
5
(4)

Cum poți să faci bani pe net? Există multe metode să faci bani pe internet. Trebuie să știi că a face bani pe internet nu este un lucru simplu. Banii se fac muncind. Fie că muncești online, fie că muncești offline, trebuie să muncești. Există multe blog-uri care vând iluzia că banii pe net se fac ușor. Nimic mai fals. Pentru bani trebuie să muncești. Pentru a câștiga bani din munca ta este necesar să îți dezvolți abilități și să fii capabil să vinzi acele abilități. Banii nu curg pe internet. Banii se fac pe internet.

 

Vreau să îți prezint două metode sigure să faci bani pe internet:

 

Bani pe net din blogging.

 

Fă-ți un blog! Da, se pot face bani din blogging. Ai nevoie de abilități, cu siguranță!

 

Alege un domeniu la care te pricepi. Scrie articole din domeniul în care ai experiență și ai ce spune. Nu te băga în acele domenii unde nu ai habar, doar pentru că ai citit undeva că acele bloguri produc bani!

 

Scrie articole de calitate. Conținutul este esențial pentru un blog de succes. Nimeni nu va reveni pe blogul tău dacă nu oferi ceva de valoare. Scrie articole consistente, numărul de cuvinte contează. Un articol prea lung, va fi greu de citit, un articol prea scurt denotă superficialitate.

 

Scrie în mod constant. Nu te oprii din scris. Este important să scrii de minim trei ori pe săptămână. Dacă poți, scrie mai des. Un blog neactualizat nu va avea succes.

 

Scrie articole optimizate SEO (Search Engine Optimization). Nu scrii doar ce îți trece prin cap. Structurează informația astfel încât să fie o poveste cursivă pentru cititorii tăi, dar să fie și atractiv pentru motoarele de căutare.

 

Promovează-ți blogul și articolele. Nu este suficient să aștepți ca vizitatorii să vină pe blogul tău. Implică-te, promovează, distribuie. Cu cât va fi mai cunoscut blogul tău, cu atât vei avea mai multe surse din care să îți vină vizitatori pe blog. Prin promovare atragi vizitatori noi, prin conținut de calitate îi faci să revină în mod periodic.

 

Cum poți să faci bani din blogging?

 

  • Vinde reclame Adsense. Această metodă este cea mai simplă, dar este foarte eficientă. Fă-ți un cont pe Google Adsense și pune publicitate targhetată pe blogul tău.
  • Vinde publicitate prin bannere. În timp blogul tău va atrage trafic. Acel trafic te va ajuta să pui bannere cu publicitate pentru diverse societăți comerciale sau persoane fizice, care vor să vândaă sau să promoveze anumite produse.
  • Fă bani din afiliere. Afilierea este o modalitate simplă de a face bani. Anumite magazine online au programe de afiliere prin care la fiecare produs vândut de pe blogul tău câștigi un anumit procent. De exemplu, dacă ai un blog despre cărți, poți să faci bani printr-un program de afiliere cu o librărie online.
  • Fă bani din advertoriale. Scrie articole la comandă, despre anumite produse sau servicii. Este etic să semnalizezi că acele articole sunt advertoriale.

 

Bani pe net din freelancing.

 

Vinde-ți serviciile online, freelancing. Există mulți freelanceri pe internet. Această metodă de a face bani pe internet este una foarte serioasă și răspândită.

 

Pentru a fi freelancer este nevoie să fii bun într-un anumit domeniu și să îți vinzi serviciile pe anumite website-uri de profil. Plata se va face la oră sau pe proiect. Este necesar să știi că anumite website-uri de freelancing fac practic licitație, vei fi nevoit să licitezi pentru a obține o lucrare. Acest lucru poate fi complicat când vei licita împreună cu un freelancer din India sau altă țară cu un nivel de trai scăzut.

 

Domeniile în care poți activa ca freelancer sunt foarte vaste. Poți să faci bani din: programare aplicații, instalare și customizare website-uri, promovare SEO și marketing online, scriere de articole sau cărți etc.

 

Două dintre cele mai cunoscute site-uri de freelancing sunt Fiverr și PeoplePerHour. Tot ce trebuie să faci pentru a face bani din freelancing este să îți faci cont pe aceste site-uri. Licitează un proiect, termină acel proiect și vei primi banii.

 

Trebuie să știi că aceste site-uri au un sistem de rating al freelancerilor. La început va fi mai greu să obții proiecte. În timp vei câștiga recunoaștere și recomandări care te vor ajuta.

 

Îți recomand să studiezi și articolul despre creșterea veniturilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Apasă pe o stea pentru a-i acorda un calificativ!

Media 5 / 5. Voturi numărate: 4

Fii primul care acordă un calificativ!

Dacă ți-a plăcut acest articol...

Rămâi conectat cu noi, pe social media

Îmi pare rău că acest articol nu ți-a fost folositor!

Hai să îmbunătățim acest articol!

Cum aș putea îmbunătăți acest articol?

Tagged , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *