Viziune

Fiecare dintre noi ne-am născut și am crescut într-un anumit contex social, cultural și economic. În copilărie și adolescență, cu toții am avut vise mari legate de viitorul nostru.


Întreabă un copil: ce vrei să te faci când vei fi mare? Cel mai adesea, răspunsul va fi promt și bine definit: inginer, doctor, profesor, om de afaceri etc. Câți dintre noi ne-am atins visele?

Trecerea anilor m-a ajutat să înțeleg că visele, foarte rar, se împlinesc de la sine. Am văzut că este nevoie de viziune, planificare și multă muncă, pentru a duce la îndeplinire visele. Am întâlnit oameni care și au împlinit visele și oameni care le-au abandonat pe drumul maturizării. Dacă ești printre cei care, mai cred în vise, te încurajez să nu te dai bătut. Este nevoie de multă tenacitate și perseverență în împlinirea viselor, dar se poate.

Acest blog, este locul unde îți voi oferi resursele de care ai nevoie pentru împlinirea viselor. Este locul unde îți pun la dispoziție articole, cursuri, cărți și alte resurse necesare pentru dezvoltarea ta personală. Blogul acesta nu este despre bani, deși se va discuta foarte mult despre educație financiară și finanțe personale. Blogul acesta nu este despre afaceri, deși se va discuta mult despre antreprenoriat și investiții. Bolgul acesta nu este despre psihologie, dar vei găsi articole despre motivare și schimbarea mentalității. Aici vei găsi resursele de care ai nevoie pentru a-ți împlini visele. Pentru aceasta ai nevoie să îți faci un upgrade (actualizare), ai nevoie să devi o versiune mai buna a ta (a better you). Vorbim despre dezvoltare personală.