Dezvoltare personală, Educație financiară

Vrei să câștigi mai mulți bani? Cum să îți crești veniturile?

Vrei să câștigi mai mulți bani? Cum să îți crești veniturile?
0
(0)

Dacă vrei să câștigi mai mulți bani, îți propun câteva idei prin care să îți crești veniturile. Majoritatea oamenilor, cu care am discutat, îmi spun că ar dori să câștige mai mulți bani. Totuși, dacă te întâlnești cu ei peste un an, vei constata că veniturile lor nu au crescut sau chiar au scăzut. 

De ce se întâmplă acest lucru? Pentru că majoritatea oamenilor, deși sunt nemulțumiți de situația în care se află, nu sunt dispuși să facă eforturi suplimentare pentru a schimba starea de fapt. Este mai ușor să verbalizezi niște dorințe, decât să acționezi pentru împlinirea lor. Obișnuința și pasivitatea sunt două elemente care te vor ajuta să nu câștigi niciodată mai mulți bani. Banii care îi câștigi sunt recompensa pentru ceea ce faci. Dacă nu schimbi ceea ce faci nu vei putea să câștigi niciodată mai mulți bani.

 

Idei practice pentru creșterea veniturilor


Veniturile noastre sunt direct influențate de următorii factori:


Nivelul de cunoștințe – acesta este dat de totalitatea informațiilor obținute în timp, prin pariciparea la cursuri, mersul la școală, citirea unor cărți, urmărirea unor documentare, participarea la seminarii etc.


Abilitățile  care le avem – acestea reprezintă capacitatea de a pune în practică cunoștințele acumulate. Capacitatea de a utiliza cunoștințele, în mod practic, pentru rezolvarea unor proiecte este cea care va crește valoarea ta personală pe piața muncii.


Experiența – reprezintă perioada de timp în care ți-ai exersat anumite abilități. Repetarea unui lucru te ajută să fii mai rapid și mai eficient.


Mentalitatea – reprezintă totalitatea valorilor și credințelor unui individ, modul de a gândi și de a se raporta la mediul înconjurător. Există mai multe tipuri de mentalități, dar cei care reușesc în viață sunt cei care au o mentalitate de luptător. Mentalitatea este cea care face diferența între învins și învingător.


Vrei să câștigi mai mulți bani? Crezi că există soluții magice? Nu există magie! Există muncă, determinare și perseverență. Fii preocupat continuu să dezvolți aceste calități, enumerate mai sus. Ele te vor ajuta să devii alt om, cu o nouă perspectivă asupra vieții și te vor ajuta, să câștigi mai mulți bani.

Ți-a plăcut acest articol?

Apasă pe o stea pentru a-i acorda un calificativ!

Media 0 / 5. Voturi numărate: 0

Fii primul care acordă un calificativ!

Dacă ți-a plăcut acest articol...

Rămâi conectat cu noi, pe social media

Îmi pare rău că acest articol nu ți-a fost folositor!

Hai să îmbunătățim acest articol!

Cum aș putea îmbunătăți acest articol?

Tagged , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *